Barneveld

Partner / accountant / adviseur

Fernando van Dronkelaar AA

‘Fiscaal de optimale situatie, dat is de uitdaging’

Als accountant is Fernando gespecialiseerd in relatiebeheer, advisering van cliënten en het samenstellen van jaarrekeningen. “Onze cliënten helpen om het maximale uit hun onderneming te halen, hun rendement te verbeteren. Dat doe ik graag. Samen bespreken we wat hun doelen zijn, zowel privé als zakelijk. We maken dan een plan dat we monitoren. De uitdaging is om fiscaal de optimale situatie voor de ondernemer te bereiken en daar ga ik dan ook iedere keer voor! De positieve feedback van klanten geeft me veel energie.”

Fernando begeleidt daarnaast medewerkers op kantoor. “Ik begeleid de assistenten door een-op-een inhoudelijke feedback te geven tijdens hun interne opleiding. Het is mooi om de ontwikkeling van collega’s te zien en om samen een doel te bereiken.”

Een ander doel staat op het voetbalveld, waar Fernando graag twee keer per week een balletje trapt. “Verder breng ik regelmatig tijd door met vrienden en familie. Gezellige avonden met eten, drankjes, een spel kaarten en dobbelstenen. En met mijn gezin kun je me tegenkomen in een pretpark, dierentuin of wandelend in de natuur.”