Barneveld

Partner / fiscaal jurist

mr. Eric-Jan Sobels

‘Stilstand is achteruitgang’

Als ervaren belastingadviseur en fiscaal jurist is Eric-Jan gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf. Een adviseur die niet stopt bij alleen het fiscale advies, maar breed toegevoegde waarde wil bieden aan ondernemers en hun bedrijven of aan de vermogende particulier. Waar Eric-Jan energie van krijgt? “Een goede deal met de Belastingdienst! Zeker wanneer ik iets voor elkaar krijg wat anderen niet is gelukt.”

“Het mooiste van mijn werk vind ik het gemakkelijk uitleggen van ingewikkelde dingen. Het gaat dan om zaken die voor mij dagelijkse kost zijn, terwijl de klant ze maar één keer meemaakt. Daarnaast is iedere klant anders, met andere beweegredenen, passies en twijfels. Dat boeit me steeds weer.”

Eric-Jan rondde de opleiding WO Fiscaal Recht en de beroepsopleiding Nederlandse Orde van Belastingadviseurs af. De spaarzame tijd buiten het accountantskantoor telt voor Eric-Jan onder meer om te sporten. “De sporten die ik met veel plezier beoefen, zijn tennis, trailrunnen en golf – bel gerust om een keer samen te spelen.”