Nieuws
Gepubliceerd op 16 juni 2023

telt® Tafelvoetbaltoernooi

Donderdag 15 juni. Al ruim voor aanvang van het telt® Tafelvoetbaltoernooi waren diverse teams aanwezig in Estadio Mayor Kuntzelaan. Een laatste trainingsmoment, tactische bespreking, even warmdraaien: de sfeer was gespannen en vol verwachting. Na het eerste startsein ging het los! Vol fanatisme zetten de teams alles op alles voor de winst. In het heetst van de strijd werd hier en daar stiekem een tafel opgetild of met een flinke zwengel aan de stangen getracht dat ene doelpuntje in de laatste minuut te maken.

De telt®ste

Ondertussen deden de barbecue en de barman hun werk en voorzagen alle deelnemers van de nodige spierversterkende voedingsstoffen en hydratatie. Finaleplaatsen waren er voor Wolleswinkel Hofman Advocaten en Nova. Wat een spannende pot was dat! Het verheugt ons u te kunnen meedelen dat Nova zich heeft gekroond tot de telt®ste van 2023!

Donaties Voedselbank Barneveld

Behalve een fantastische avond voor de vele deelnemers hebben we samen nog een ander doel bereikt: er is een mooi totaalbedrag van € 1.000 gedoneerd voor Voedselbank Barneveld. Hartelijk dank voor alle bijdragen!

Sfeerverslag

telt® Tafelvoetbaltoernooi

Gepubliceerd op
20 juni 2024
Nieuws

Forse stijging pachtnormen per 1 juli 2024

Gepubliceerd op
20 juni 2024

Wederom uitstel startdatum eco-activiteit weiden melkkoeien

Gepubliceerd op
20 juni 2024