Werken bij

Vacatures die tellen

Kom werken bij telt accountants & adviseurs en reken op het gevoel dat je écht telt. De beste dienstverlening, voelbare meerwaarde. Dat is waar we voor staan. En jij? Jij telt voor ons. Daarom bieden we je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Met een team ontzettend leuke collega’s maak je het verschil voor onze relaties. Bekijk de vacatures en solliciteer. Of kom eens langs voor een kennismaking. We rekenen op jouw reactie!

Assistent-accountant
Barneveld
Helaas, deze telt niet meer Officemanager
Barneveld
Financieel administratief medewerker
Barneveld
Assistent-accountant
Lunteren
Salarisadministrateur
Barneveld
Belastingadviseur
Barneveld

Ben jij er van overtuigd dat jij helemaal tot je recht komt binnen ons team en dat wij jouw capaciteiten goed kunnen inzetten, wacht dan niet en stuur ons vooral je gegevens en je C.V. en wie weet ontmoeten wij jou binnenkort.

Tel de vele voordelen

Dit is waarom jij móet komen werken bij telt®

Gezellige borrels

Tijdens onze onvergetelijke borrels gaat het niet over cijfers. Of het moeten uitslagen van onze tafelvoetbaltoernooien zijn! Schrik niet: de meeste collega’s zijn hierin minder goed dan ze beweren.

Informeel team

Oké, onze branche heeft een wat stoffig karakter. Maar bij telt® verandert je beeld daarvan snel! Samenwerking en behulpzaamheid vinden we belangrijk en je kunt ook nog met ons lachen.

Flexibele tijden

Wat als andere werktijden je beter uitkomen? Geef het aan, dan vinden we samen de ideale oplossing. Want jij telt.

Ruimte voor groei

We houden van een gezonde dosis ambitie en leergierigheid. Bij ons krijg je dan ook veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Reken maar!

Goed salaris

Al geven onze medewerkers aan dat ze voor niets óók zouden komen. Want wie wil nou niet werken bij het leukste accountantskantoor van Barneveld en Lunteren?

28 vrije dagen

Je gaat ons vast missen, maar dit is het – flinke – aantal dagen per jaar dat je het zonder je collega’s moet stellen.

Reken op het gevoel dat je écht telt.