Bouw en techniek

Ons praktische advies maakt het verschil bij jouw strategische beslissingen. Reken op accountant telt® om groei te realiseren.

De accountant voor bouw en techniek

Op zoek naar een accountant voor de bouw- en technieksector? Bij telt accountants & adviseurs profiteer je van compleet advies op het gebied van accountancy, automatisering, wetgeving en fiscaliteit.

10 +

experts op het gebied van de bouw- en technieksector

1100 +

totaal aantal klanten

70 +

jaar aan ervaring in het vakgebied

De accountants en adviseurs van telt® combineren kansen en mogelijkheden met branchekennis. We maken slim gebruik van automatisering, zodat jij kunt rekenen op inzicht in jouw bedrijfsresultaten en het bewaken van de marges. En sta je voor risicomanagement of een investeringsbeslissing? Ons praktische advies maakt het verschil bij jouw strategische beslissingen. Zo profiteer je net als talloze aannemers, installatiebedrijven en andere technische bedrijven van sterk verbeterde bedrijfsprocessen en realiseer je groei.

Realtime informatie van de accountant met Mijn telt®

Mijn telt® biedt ondernemers realtime informatie over de financiële prestaties. Denk aan de gemiddelde opbrengst per manuur en de marge per medewerker. De accountant kijkt actief mee en signaleert teruglopende marges of oplopende personeelskosten. telt® rekent mee bij de kostprijsberekening en stuurt tijdig bij. Ondernemers vertrouwen op de optelsom van telt®.

‘Verbeterd rendement dankzij mijn accountant’

‘De accountant en adviseur van telt heeft mij echt vooruit geholpen. Mijn rendement is sterk verbeterd, door herfinanciering van mijn onderneming, het beter inrichten van personeelszaken en meer. Ook voldoe ik nu aan de cao-regels in de bouw en is mijn risico bij het inhuren van zzp’ers geminimaliseerd’, aldus dhr. Van Ginkel van Habé Bouwen in Stijl B.V. in Lunteren.

Onze bouw & techniek casussen

Bouw & techniek
VIA Techniek

‘Op een gegeven moment heb je een accountant nodig’

Johan van Veldhuizen startte slechts 5 jaar geleden als zzp’er met zijn bedrijf VIA Techniek, maar mede dankzij diverse overnames groeide de onderneming al snel uit zijn jasje.

Dé accountant voor bouw en techniek, want ieder bedrijf telt

telt® is dé specialist en biedt diensten aan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvies, corporate consultancy, arbeidszaken (HR), bedrijfsfinanciering en juridisch advies. Haal ook meer uit jouw bouwbedrijf of technische onderneming, reken op telt®.

Bedrijfsadvies van telt® start met een grondige analyse. Zo kennen we jouw bedrijf, weten we wat telt voor jou. Met jouw wensen, de cijfers en de markt in beeld maken het verschil bij strategische beslissingen en het realiseren van groei.

Haal ook meer uit je bouwbedrijf of technische onderneming, reken op telt®

Toch op zoek naar een andere branche?

Transport

Onze relevante brancheinformatie en jouw actuele bedrijfsresultaten vormen de basis voor vooruitgang.

Dienstverlening

Bereik je bedrijfsdoelen met een optimale administratie, kostprijsberekening en facturatie en zorgvuldig debiteurenbeheer.

Agro

Kapitaalintensief en veelzijdig met thema’s als bedrijfsoverdracht, overnames en milieu-investeringen. Ons AgroTeam vertelt er alles over.

Retail / Detailhandel

Benut de kansen in de markt en word de parel in de winkelstraat. telt® tilt jouw onderneming naar een hoger plan.

Productiebedrijf

Haal ook meer uit je productiebedrijf, reken op telt®

Handelsbedrijf

Voorraden, waardering, omzetsnelheid. telt® als kennisdeler van administratie, belastingwetgeving en automatisering.

Zorg

Verantwoording van geldstromen is van levensbelang. Denk aan subsidieaanvragen, zorgkostenverantwoording en kwartaalrapportages.