Casussen

Start met filteren Start met filteren
Transport
Transportbedrijf G.L. de Haan

’telt® is onze bedrijfsadviseur’

Liquiditeitsprognoses, herstructurering en verbetering winstpotentieel. Transportbedrijf G.L. de Haan over accountant telt® in Barneveld en Lunteren.

Bouw & techniek
Van Leeuwen Techniek

‘Winstverbetering door bewustwording en efficiencyslag’

Het stukje vlees, vis of kip op jouw bord kan daar wel eens via een lopende band van Van Leeuwen Techniek terechtgekomen zijn.

Dienstverlening
Ontwerp van Wouter

‘Altijd eerst mijn accountant bellen’

Zoals Wouter Anbeek verrast met zijn creatieve ontwerpen, verrast Vincent van Veldhuizen met de afwikkeling van de jaarcijfers. “Iedere keer pakt dat weer positief uit.”

Bouw & techniek
VIA Techniek

‘Op een gegeven moment heb je een accountant nodig’

Johan van Veldhuizen startte slechts 5 jaar geleden als zzp’er met zijn bedrijf VIA Techniek, maar mede dankzij diverse overnames groeide de onderneming al snel uit zijn jasje.

Agro
Familie Pak

‘Hard werken en gewoon normaal doen. Net als telt®’

De onderneming van de familie Pak is een echt familiebedrijf. 60 melkkoeien, 20 stuks jongvee, een camperplaats en een museum. “Jan de Groot was al onze accountant toen ik een kind was.”

Agro
Maatschap Schouten

‘Financiering bizar snel rond dankzij accountant’

Een kalverhouderij verplaatsen, duurzame veehouderij realiseren en ook nog een bedrijfsovername van vader op zoon. Gerjan Schouten kan er inmiddels een boek over schrijven.

Retail / Detailhandel
Het Kippaleis

‘Blij met fiscaalvriendelijke oplossing’’

Op de achtergrond wordt kip platgeslagen voor de ambachtelijke kipschnitzels van het Kippaleis. Matthijs van Poolen vertelt over zijn ervaringen met accountantskantoor telt®.

Retail / Detailhandel
Choco & Zo

‘Wens iedereen zo’n proactieve accountant toe’

Wie wel eens bij Choco & Zo over de drempel stapt kan zich voorstellen dat het een actief bedrijf is. In het gezellige pand valt meteen de veelzijdigheid op.

Filteren