Handelsbedrijf

Voorraden, waardering, omzetsnelheid. telt® als kennisdeler van administratie, belastingwetgeving en automatisering.

De accountant voor het handelsbedrijf

Op zoek naar een accountant voor je handelsbedrijf? Bij telt accountants & adviseurs profiteer je van compleet advies op het gebied van accountancy, automatisering, wetgeving en fiscaliteit.

10 +

experts op het gebied van de handelssector

1100 +

totaal aantal klanten

70 +

jaar aan ervaring in het vakgebied

telt® houdt van efficiënt. Daarom heb je een vaste contactpersoon, een expert die jouw handelsbedrijf van binnen en van buiten kent. Jouw adviseur treedt op als kennisdeler van administratie, belastingwetgeving en automatisering. Zo wordt samen sparren over je onderneming pas écht efficiënt. Bij telt® is tijdig signaleren het uitgangspunt voor inhoudelijk bedrijfsadvies, dat leidt tot groei van jouw handelsbedrijf.

Winst uit voorraadbeheer met accountant telt®

Voorraden. Groothandelaren en de detailhandel worstelen er vaak mee. En dat terwijl strategisch voorraadbeheer al snel tot kostenbesparing leidt. Waardering en omzetsnelheid komen in de lift met de kennis van telt accountants & adviseurs. Ook op fiscaal gebied zijn er mooie mogelijkheden om te verdienen aan voorraden, namelijk door afschrijving. Je adviseur van telt® weet hoe. Voor voorraden uit het buitenland gelden er andere btw-regels. Welke? We vertellen het je graag.

Reken op automatisering met telt®

Online boekhouden, bankkoppelingen en dashboards met branche-informatie maken het leven van een ondernemer gemakkelijker. Zo ook dat van vele ondernemers met handelsbedrijven in het klantenbestand van telt®. Hoe ga je om met btw? En hoe gaat het met de omzet per productgroep? Met één druk op de knop heb je grip en inzicht. En deze digitale cijfers vormen het uitgangspunt voor succesvol, proactief bedrijfsadvies door jouw accountant van telt®.

Online boekhouden en fiscaal advies door accountant telt®

‘We hebben een koppeling tussen ons kassasysteem, het boekhoudprogramma en het digitale voorraadbeheer. Zo heb ik op ieder gewenst moment mijn voorraad en de omzet scherp. Ook helpt telt® mij met fiscaal advies, zoals voorraadwaardering, btw terughalen en de organisatie rond export. Het geeft een zeker gevoel om te kunnen vertrouwen op mijn accountantskantoor.’

Dé accountant voor de handelssector, want ieder bedrijf telt

telt® is dé specialist voor handelsbedrijven en biedt diensten aan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvies, corporate consultancy, arbeidszaken (HR), bedrijfsfinanciering en juridisch advies. Haal ook meer uit je handelsbedrijf, reken op telt accountants & adviseurs.

Toch op zoek naar een andere branche?

Transport

Onze relevante brancheinformatie en jouw actuele bedrijfsresultaten vormen de basis voor vooruitgang.

Dienstverlening

Bereik je bedrijfsdoelen met een optimale administratie, kostprijsberekening en facturatie en zorgvuldig debiteurenbeheer.

Bouw en techniek

Ons praktische advies maakt het verschil bij jouw strategische beslissingen. Reken op accountant telt® om groei te realiseren.

Agro

Kapitaalintensief en veelzijdig met thema’s als bedrijfsoverdracht, overnames en milieu-investeringen. Ons AgroTeam vertelt er alles over.

Retail / Detailhandel

Benut de kansen in de markt en word de parel in de winkelstraat. telt® tilt jouw onderneming naar een hoger plan.

Productiebedrijf

Haal ook meer uit je productiebedrijf, reken op telt®

Zorg

Verantwoording van geldstromen is van levensbelang. Denk aan subsidieaanvragen, zorgkostenverantwoording en kwartaalrapportages.