HR

Wij zijn telt®. Wij zijn dé accountant voor al jouw HR en arbeidszaken

Voor ieder personeelsvraagstuk binnen jouw onderneming reken je op de expertise van telt®. Salarisadministratie, subsidies, reorganisatie, uitbesteden van personeel? Onze HR-professionals hebben de kennis en ervaring om iedere personeelspuzzel op te lossen.

Jouw HR-expert voor salarisadministratie

Profiteer van onze kennis bij het inrichten van jouw salarisadministratie. Of besteed je salarisadministratie geheel uit. Bij telt® zijn de mogelijkheden divers, want ieder bedrijf telt. De salarisadministrateur van telt accountants & adviseurs verzorgt voor veel ondernemers in het mkb met de loonadministratie en uitbetaling van de lonen. Wijzigingen in het personeelsbestand? telt® informeert tijdig instanties als de Belastingdienst en het pensioenfonds.

Fiscaal optimaal personeelsbeleid met subsidies

Heb je vragen over subsidies in relatie tot jouw personeelsbeleid? Denk aan subsidie voor 50-plussers of een arbeidsbeperkte medewerker. Bij telt® zien we vaak dat ondernemers subsidie mislopen, eenvoudig doordat het subsidielandschap zo divers is en snel wijzigt.

Reken op telt®, reken op groei

Er kan een dag komen dat je wilt groeien met je onderneming. Of dat de groei opeens een feit is en er te weinig handen zijn om alle werkzaamheden te verrichten. Personeel aannemen is dan een realistische stap. De HR-expert van telt® rekent met je mee. Samen met telt® maak je de afweging of en welk personeel jouw onderneming vooruit zal helpen.

Voor jouw personeelsbeleid en salarisadministratie reken je op telt®.

Personeelsbeleid dat telt

Proactief handelen en de risico’s beperken. Dat bereik je met een personeelsbeleid dat telt. Welke onderwerpen zoal aan de orde komen als je met accountantskantoor telt® om de tafel gaat? Denk aan toekomstverwachting, contracten, kosten, tijdelijke of langdurige behoefte aan arbeidscapaciteit, het opstellen van een functieprofiel, arbeidsvoorwaarden en verzekeringen.

Arbeidsconflict

En krijg je onverhoopt te maken met een arbeidsconflict? Reken ook bij een conflict op de HR-specialisten van telt®. En dankzij onze korte lijnen met juristen kun je vertrouwen op het tijdig inschakelen van juridisch advies of bijstand.

Specialismen van kennisdeler telt®

Talloze ondernemers profiteerden al van de expertise van telt® op het gebied van arbeidscontracten, salarisadministratie, verzuimbegeleiding, sociale verzekeringen, pensioenen, personeelsbeleid, vitaal houden van menselijk kapitaal en optimale inzet van personeelskwaliteiten.

Kennisdeler voor een positieve uitkomst. Dat is de kracht van telt®.

Wat neem ik op in een personeelsdossier?
Welke gegevens neem ik op in de personeelsadministratie?
Waarmee krijg ik te maken als mijn werknemer ziek wordt?

Toch op zoek naar een andere dienst?

Bedrijfsadvies

Automatisering

Fiscaal advies

Juridisch

Debiteurenbeheer