Over telt®

Bij ons telt iedereen

Reken maar!

Vertel ’t ons maar. Jouw dromen. Je doelen. Wie je bent. Wat je doet. Wat voor jou telt. Want dat telt ook voor ons. Als accountant en adviseur verlenen we je de beste dienstverlening. In cijfers. In advies. Reken op meer. Meer dan creëren, optellen van plussen en minnen, controleren en registreren. Ons accountantskantoor is gevestigd in Barneveld en Lunteren. En van daaruit bieden we écht voelbare meerwaarde. Voor jou. Zodat jouw bedrijf groeit.

Onze filosofie
Onze werkwijze
Onze belofte

Oprechte belangstelling. Daarop bouwen we onze relatie met jou en met jouw bedrijf. Een relatie die telt. Vertel ons het verhaal achter de cijfers. Want jouw verhaal en resultaten  vormen samen het uitgangspunt voor gericht bedrijfsadvies. Strategische advisering door kennisdeler telt®. Die het verschil maakt en jouw onderneming laat groeien. Reken maar!

Inzicht in liquiditeit, fiscaal de beste keuzes en strategisch bedrijfsadvies in iedere periode van het ondernemerschap. Ben je starter? Wil je uitbreiden? Of vind je het tijd voor bedrijfsovername? Vraagstukken waar beslissingen doortellen voor jou persoonlijk en voor je medewerkers. Daarom zijn onze accountants en adviseurs nauw betrokken bij jouw bedrijf. En als koploper in automatisering biedt telt® je altijd inzicht. Zo combineer jij ondernemerslef met realiteitszin.

telt® adviseert resultaatgericht. Dat doen onze accountants en adviseurs in een persoonlijke relatie. Daarbij hoort het delen van kennis. Praktijkgerichte, relevante informatie voor een positieve vermenigvuldiging van jouw resultaat. Zo bieden wij financiële dienstverlening waarmee jij plust. Reken op groei, reken op telt®.

telt® is er voor jou
Reken op een accountant die jouw situatie kent. Rekening houdt met wat vanuit zakelijk oogpunt jou ook privé verder helpt.

Reken op meer. Meer dan creëren, optellen van plussen en minnen, controleren en registreren.

Proactief resultaatgericht advies

Persoonlijke relatie die telt

Vermenigvuldiging door kennis delen

Actueel inzicht door innovatieve automatisering

Accountantskantoor telt®

Het beste rendement door bedrijfsadvies en fiscaal advies

Resultaatgericht bedrijfsadvies is de sleutel tot succes in een voortdurend veranderende zakenwereld. Bij telt accountants & adviseurs profiteer je van doelgericht advies en expertise om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Met een breed scala aan specialismen helpt telt® je jouw ambities waar te maken. Ook onze fiscalisten staan voor je klaar. Schakel de fiscalist van accountantskantoor telt® in om zeker te weten dat je fiscale situatie optimaal is. Want telt® maakt het verschil.

Telt al meer dan 70 jaar mee

Inmiddels tellen we al ruim 70 jaar. Broers Wim de Groot en Gerard de Groot startten in 1950 met hun administratiekantoor De Groot & De Groot in Lunteren. In 1985 voortgezet en uitgebreid door Gerard z’n zoon Jan de Groot. In het jaar 2000 ging het inmiddels succesvolle accountantskantoor samen met het door Richard Onderweegs opgezette accountantskantoor in Ermelo. Onder de naam Onderweegs & De Groot groeide de onderneming uit tot een sterk accountantskantoor met meerdere vestigingen in de regio West-Veluwe. Het aantal partners breidde uit, net als de expertise en bediende branches. Partners die toetraden waren onder meer Robert van Dijk en Vincent van Veldhuizen in 2005.

telt® agroteam

Accountant en agrarisch expert Gerjan Smit werd partner in 2020. Inmiddels had het accountantskantoor een flink aantal agrarisch ondernemers in het klantenbestand. De kennis en bekwaamheid op agrarisch vlak mondde uit in de oprichting van het agroteam, dat nu dagelijks agrariërs ter zijde staat met raad en daad, inzicht, strategie, automatisering en advies.

Samen zijn we sterk

De toekomstgerichte visie van de partners leidde tot verder bouwen aan het bedrijf. 2023 was het jaar van de samenvoeging met Staerk Accountants en Adviseurs in Barneveld en Administratie- en Belastingadviesbureau van de Water in Lunteren. Het team van partners is uitgebreid met Niels van de Water, Martin Hazeleger en fiscalist Eric-Jan Sobels.

Ruimte voor ontwikkeling

Alle specialisme is aan boord om ondernemers de beste dienstverlening te bieden. ‘Reken maar’ telt niet alleen voor de klant maar ook voor medewerkers: er is volop ruimte voor ieders groei en ontwikkeling. telt accountants & adviseurs bestaat nu uit een team van 40 enthousiaste accountants, fiscalisten, salarisadministrateurs, assistent-accountants en medewerkers op het secretariaat. Allemaal leveren ze hun bijdrage aan jouw bedrijf. Want dat telt. Je kunt op ons rekenen!

Vertel ’t ons maar.

Jouw dromen. Doelen. Wie jij bent. Wat je doet. Wat voor jou telt. Want dát, telt ook voor ons.

Wil jij dat wij voor jou aan de slag gaan?