Agro

Kapitaalintensief en veelzijdig met thema’s als bedrijfsoverdracht, overnames en milieu-investeringen. Ons AgroTeam vertelt er alles over.

De accountant voor de agrarische sector

Op zoek naar een accountant voor de agrarische sector? Bij telt accountants & adviseurs profiteer je van compleet advies op het gebied van accountancy, automatisering, wetgeving en fiscaliteit.

10 +

experts op het gebied van de agro sector

1100 +

totaal aantal klanten

70 +

jaar aan ervaring in het vakgebied

De accountants van het telt® agroteam zijn dé experts voor agrarische bedrijven. Deze kennis zetten zij graag voor jou in, want ieder agrarisch bedrijf telt. Wij komen graag langs bij jou op de boerderij. We bespreken jouw plannen, dromen en zorgen. We inventariseren jouw kansen en de kracht van je bedrijf. Ons bedrijfsadvies is afgestemd op jouw unieke behoeften. En met ons inzicht in de gehele agrarische markt weten we precies hoe jij je rendement verbetert.

Agrarische sector: kapitaalintensief en veelzijdig

De agrarische sector is een kapitaalintensieve sector. Thema’s als bedrijfsoverdracht, overnames en milieu-investeringen zijn regelmatig het onderwerp van gesprek. Onze accountants en adviseurs zijn er om je van praktisch advies te voorzien. Welke regelingen zijn van toepassing? Wat is fiscaal het meest gunstig? Hoe ziet jouw bedrijf eruit in 2030? En wat kun je het best doen bij uitkoopregelingen van de overheid? Zomaar een aantal vraagstukken waarbij de accountants en adviseurs van telt® het verschil maken.

Varkens
Rundvee
Pluimvee
Mechanisatie
Agro
Maatschap Schouten

‘Financiering bizar snel rond dankzij accountant’

Een kalverhouderij verplaatsen, duurzame veehouderij realiseren en ook nog een bedrijfsovername van vader op zoon. Gerjan Schouten kan er inmiddels een boek over schrijven.

Agro
Familie Pak

‘Hard werken en gewoon normaal doen. Net als telt®’

De onderneming van de familie Pak is een echt familiebedrijf. 60 melkkoeien, 20 stuks jongvee, een camperplaats en een museum. “Jan de Groot was al onze accountant toen ik een kind was.”

Reken op complete waardebepaling

Voor een correcte waardebepaling is een compleet beeld cruciaal. De agrarisch accountant en adviseur van telt® weet welke zaken mee te rekenen. Denk aan grond, gebouwen, schuren, machines en tractoren in je bezit.

Bedrijfsoverdracht met advisering door het AgroTeam

Bij een bedrijfsovername zijn ook de keuze voor een rechtsvorm, fiscaliteit en eventueel de financiering van de overname van belang, bijvoorbeeld als het gaat om een bedrijfsovername binnen de familie. Zo blijft het agrarisch bedrijf duurzaam voortbestaan, naar tevredenheid van alle partijen. AgroTeam telt® is dé ervaren adviseur voor bedrijfswaardering en een vlekkeloze overdracht.

telt® kent jouw agrarisch bedrijf, je wensen en toekomstplannen. We hebben de cijfers en de markt in beeld en weten wat telt bij het nemen van strategische beslissingen. Kies ook voor groei, want ieder agrarisch bedrijf telt.

Jan de Groot AA

Partner / agrarisch adviseur

Heb je een financiële, fiscale of bedrijfsstrategische vraag?

Jan de Groot AA helpt je graag verder

Toch op zoek naar een andere branche?

Transport

Onze relevante brancheinformatie en jouw actuele bedrijfsresultaten vormen de basis voor vooruitgang.

Dienstverlening

Bereik je bedrijfsdoelen met een optimale administratie, kostprijsberekening en facturatie en zorgvuldig debiteurenbeheer.

Bouw en techniek

Ons praktische advies maakt het verschil bij jouw strategische beslissingen. Reken op accountant telt® om groei te realiseren.

Retail / Detailhandel

Benut de kansen in de markt en word de parel in de winkelstraat. telt® tilt jouw onderneming naar een hoger plan.

Productiebedrijf

Haal ook meer uit je productiebedrijf, reken op telt®

Handelsbedrijf

Voorraden, waardering, omzetsnelheid. telt® als kennisdeler van administratie, belastingwetgeving en automatisering.

Zorg

Verantwoording van geldstromen is van levensbelang. Denk aan subsidieaanvragen, zorgkostenverantwoording en kwartaalrapportages.