Juridisch

Juridisch advies via accountantskantoor telt®

Een zakelijk conflict. Vaak erg vervelend en zomaar ontstaan. Juridisch advies maakt het verschil om conflicten op te lossen én te voorkomen. De accountants en adviseurs van telt® werken nauw samen met juristen in de regio Barneveld en Lunteren. Zo roepen we eenvoudig en op het juiste moment juridisch advies in en kun jij juridisch verantwoord ondernemen.

Juridische ondersteuning die telt

Bescherm rechten en belangen van je onderneming met juridisch advies. Het gaat dan om bijvoorbeeld eigendomsrechten, contractuele rechten of arbeidsrechten. Denk ook aan juridische ondersteuning bij strategische beslissingen, zoals bij fusies, overnames en de uitbreiding naar nieuwe markten.

Legal scan: met een gerust hart ondernemen

Inzicht hebben in de juridische mogelijkheden en risico’s voor jouw onderneming geeft een zeker gevoel. Veel ondernemers kiezen voor die zekerheid met een Legal scan. We lichten dan de onderneming door op de risicofactoren en bieden je een concrete actielijst. Voorkom potentiële geschillen, regelgevingskwesties en financiële risico’s.

Maak het verschil met de Legal scan

Tijdens een Legal scan worden de risicofactoren in kaart gebracht. Denk aan algemene bedrijfsvoering, standaardovereenkomsten, algemene voorwaarden, arbeidsrecht, structuur van de onderneming, huur, debiteurenbeleid, incasso en privérisico’s voor de ondernemer.

De Legal scan biedt een gedegen juridisch fundament voor een toekomstbestendig bedrijf.

Naleving van wet- en regelgeving

Jouw bedrijf moet voldoen aan diverse lokale, nationale en internationale wetten en regelgeving. Ga voor zekerheid en laat een juridisch adviseur erop toezien dat jouw bedrijf aan al deze vereisten voldoet.

Vertrouwen of vastleggen?

Een juridisch conflict ontstaat zomaar. Dat overkwam twee bevriende ondernemers. Lees hier de blog over hun conflict én hoe je als ondernemer de vriendschap veiligstelt. Juridisch advies maakt het verschil bij het vinden van een oplossing of bij juridische procedures.

Reken op juridische expertise, reken op telt®

Wat accountantskantoor telt® voor jouw bedrijf kan betekenen op juridisch gebied? Maak  vrijblijvend een afspraak. Om een bestaand conflict te bespreken óf om conflicten te voorkomen.

Contracten, strategische planning, risicobeheersing of conflictoplossing. Juridisch advies voor stabiliteit en groei telt.

Wat zet je in algemene voorwaarden?
Waarom zijn algemene voorwaarden belangrijk?

Toch op zoek naar een andere dienst?

Bedrijfsadvies

Automatisering

Fiscaal advies

HR

Debiteurenbeheer