Zorg

Verantwoording van geldstromen is van levensbelang. Denk aan subsidieaanvragen, zorgkostenverantwoording en kwartaalrapportages.

De accountant voor de zorgsector

Op zoek naar een accountant voor je bedrijf in de zorgsector? Bij telt accountants & adviseurs profiteer je van compleet advies op het gebied van accountancy, automatisering, wetgeving en fiscaliteit.

10 +

experts op het gebied van de zorgsector

1100 +

totaal aantal klanten

70 +

jaar aan ervaring in het vakgebied

De zorgsector beslaat ruim 15 procent van alle werkenden in Nederland en dat percentage neemt alleen maar toe. De uitgaven in de zorg liggen daardoor onder een vergrootglas. Het gevolg? Uitstekende verantwoording van geldstromen is van levensbelang. En dat is waar telt accountants & adviseurs in beeld komt. Vertrouw op expertise in accountancy, reken op telt®.

Zorginstellingen rekenen op telt®

Subsidieaanvragen, verantwoording van zorgkosten en kwartaalrapportages zijn cruciaal voor het voortbestaan van jouw zorginstelling. telt® is dé expert die de zorg vooruit helpt. Dat doen we met uitstekende planningen, verslagen en rapporten, maar ook als gesprekspartner. Onderbouwing van aanvragen, verantwoording voor de Raad van Toezicht en overheden? Jouw adviseur van telt® zit naast je en maakt het verschil.

Kennisdeler in administratie

De accountants en adviseurs van telt® begeleiden ondernemers in de zorgsector ook met het opstellen van correcte begrotingen en voorbereiding van de jaarrekening. En de inrichting van de administratie? Onze passie voor automatisering biedt al talloze ondernemers grip en inzicht. We vertellen je graag hoe ook jouw zorginstelling profiteert van tijdwinst en nauwkeurigheid met onze digitale programma’s.

Accurate salarisadministratie telt

De salarisadministrateurs van telt® zijn altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de zorgsector en binnen jouw zorginstelling. Denk aan verwerking van loonsverhogingen vanuit de cao’s, weekendtoeslagen en onregelmatigheidstoeslagen. telt accountants & adviseurs is de plus voor jouw salarisadministratie.

Accountant als verbinder bij factoring

Zorginstanties zoals tandartspraktijken maken regelmatig gebruik van factoring, oftewel uitbesteding van debiteurenbeheer. Aan factoring zijn voordelen verbonden als directe uitbetaling van je facturen, ongeacht betalingstermijnen en faillissement van je debiteuren.

Kies je voor factoring? telt® treedt op als verbinder en neemt de proef op de som voor je. Zo houd jij de focus geheel op het bieden van de beste zorg.  

Toch op zoek naar een andere branche?

Transport

Onze relevante brancheinformatie en jouw actuele bedrijfsresultaten vormen de basis voor vooruitgang.

Dienstverlening

Bereik je bedrijfsdoelen met een optimale administratie, kostprijsberekening en facturatie en zorgvuldig debiteurenbeheer.

Bouw en techniek

Ons praktische advies maakt het verschil bij jouw strategische beslissingen. Reken op accountant telt® om groei te realiseren.

Agro

Kapitaalintensief en veelzijdig met thema’s als bedrijfsoverdracht, overnames en milieu-investeringen. Ons AgroTeam vertelt er alles over.

Retail / Detailhandel

Benut de kansen in de markt en word de parel in de winkelstraat. telt® tilt jouw onderneming naar een hoger plan.

Productiebedrijf

Haal ook meer uit je productiebedrijf, reken op telt®

Handelsbedrijf

Voorraden, waardering, omzetsnelheid. telt® als kennisdeler van administratie, belastingwetgeving en automatisering.