Dienstverlening

Bereik je bedrijfsdoelen met een optimale administratie, kostprijsberekening en facturatie en zorgvuldig debiteurenbeheer.

De accountant voor bedrijven in de dienstverlening

Op zoek naar een accountant voor de zakelijke dienstverlening? Bij telt accountants & adviseurs profiteer je van compleet advies op het gebied van accountancy, automatisering, wetgeving en fiscaliteit.

10 +

experts op het gebied van de dienstverlenende sector

1100 +

totaal aantal klanten

70 +

jaar aan ervaring in het vakgebied

De zakelijke dienstverlening groeit jaarlijks. Deze groei wordt voornamelijk aangedreven door zzp’ers die hun zakelijke avontuur aangaan. Inrichting van de administratie, toegevoegde waarde van de onderneming, de verhouding tussen kostprijs en verkoopprijs , urenberekening, facturatie en debiteurenbeheer: het zijn belangrijke randvoorwaarden voor het bereiken van bedrijfsdoelen. Accountantskantoor telt® speelt een cruciale rol op weg naar succes.

Jouw administratie en facturatie op orde hebben telt

De accountants en adviseurs van telt® begeleiden ondernemers in de zakelijke dienstverlening met de inrichting van hun administratie en facturatie. Ondernemers die worstelen met hun administratie en facturatie kunnen rekenen op de expertise van telt®. Onze passie voor automatisering biedt al talloze ondernemers grip en inzicht.

Reken op groei met telt®

Online boekhouden, bankkoppelingen en dashboards met branche-informatie maken het leven van een ondernemer gemakkelijker. Daarnaast vormen ze een belangrijk uitgangspunt voor bedrijfsadvies. Zo adviseert je accountant jou over zaken als declarabele uren en het te hanteren uurtarief.

telt® accountant zorgt voor een goed debiteurenbeheer

Als het gaat om debiteurenbeheer, telt iedere dag. Een ondernemer uit Barneveld deelt zijn ervaring: ‘De accountant van telt® heeft geholpen mijn administratie, facturatie en debiteurenbeheer op orde te krijgen. En wat blijkt? Door betalingstermijnen vooraf te bespreken, ontvang ik mijn geld tijdig. Een mooie plus voor mijn bedrijf in de dienstverlening!’

Onze dienstverlening / detailhandel casussen

Dienstverlening
Ontwerp van Wouter

‘Altijd eerst mijn accountant bellen’

Zoals Wouter Anbeek verrast met zijn creatieve ontwerpen, verrast Vincent van Veldhuizen met de afwikkeling van de jaarcijfers. “Iedere keer pakt dat weer positief uit.”

De som van heldere rapportage, fiscaal inzicht en doordacht advies: telt® maakt het verschil voor de groei van jouw onderneming in de zakelijke dienstverlening.

Toch op zoek naar een andere branche?

Transport

Onze relevante brancheinformatie en jouw actuele bedrijfsresultaten vormen de basis voor vooruitgang.

Bouw en techniek

Ons praktische advies maakt het verschil bij jouw strategische beslissingen. Reken op accountant telt® om groei te realiseren.

Agro

Kapitaalintensief en veelzijdig met thema’s als bedrijfsoverdracht, overnames en milieu-investeringen. Ons AgroTeam vertelt er alles over.

Retail / Detailhandel

Benut de kansen in de markt en word de parel in de winkelstraat. telt® tilt jouw onderneming naar een hoger plan.

Productiebedrijf

Haal ook meer uit je productiebedrijf, reken op telt®

Handelsbedrijf

Voorraden, waardering, omzetsnelheid. telt® als kennisdeler van administratie, belastingwetgeving en automatisering.

Zorg

Verantwoording van geldstromen is van levensbelang. Denk aan subsidieaanvragen, zorgkostenverantwoording en kwartaalrapportages.