‘Altijd eerst mijn accountant bellen’

Dienstverlening

Zoals Wouter Anbeek verrast met zijn creatieve ontwerpen, verrast Vincent van Veldhuizen met de afwikkeling van de jaarcijfers. “Iedere keer pakt dat weer positief uit”, vertelt de eigenaar van grafisch bureau Ontwerp van Wouter. “Het is ideaal om een accountant te hebben die proactief adviseert.”

“Als er bijvoorbeeld een verbouwing nodig is thuis en het mogelijk gunstig is om dit in een hypotheek te doen, neem ik contact op met telt®, voordat ik een afspraak met de hypotheekadviseur maak. En ook bij andere grote investeringen komt de accountant met een passend advies en slimme keuze.”  

Wouter Anbeek – Ontwerp van Wouter

De accountant van telt® combineert zakelijk met privé voor de zzp’er, om zo een optimaal financieel totaalplaatje te realiseren en daarmee zoveel mogelijk belastingvoordeel te behalen. “Als er bijvoorbeeld een verbouwing nodig is thuis en het mogelijk gunstig is om dit in een hypotheek te doen, neem ik contact op met telt®, voordat ik een afspraak met de hypotheekadviseur maak. En ook bij andere grote investeringen komt de accountant met een passend advies en slimme keuze.”

Accountant die denkt in mogelijkheden

Het pensioen. Dat lijkt ver weg, vindt Wouter, net als veel ondernemers van begin 40. “Ik stelde het altijd uit, maar op een gegeven moment kwam het bij telt® toch weer ter sprake.” Wouter opperde om samen met de accountant te kijken naar investeren in vastgoed. “telt® heeft mij in dit traject begeleid, waardoor ik de juiste keuze heb gemaakt. Toen er een nieuwbouwproject met bedrijfsunits voorbijkwam, heb ik mijn slag geslagen. Mijn bedrijf is nu in zo’n mooie unit gevestigd en ik verhuur ook een deel. Vincent heeft me daar erg bij geholpen. Welk rendement levert dit op en zal ik ook verhuren? Hoe werkt dat administratief? Ideaal is ook dat Vincent de juiste personen aanhaakt.”

Bankkoppeling en check door telt®

Welke dienstverlening ondernemers bij het accountantskantoor afnemen, is geheel naar keuze. Zo kiest de creatief designer ervoor om zijn administratie en btw-aangifte zelf te doen. “Daarbij zijn mijn bankzaken gekoppeld, wat prettig en snel werkt. Ik vind het belangrijk dat telt® een jaarlijkse check doet, dat geeft een veilig gevoel. Zo weet ik zeker dat het goedgaat en kan ik snel weer lekker gaan ontwerpen!”

Vincent van Veldhuizen

Partner

Heb je een financiële, fiscale of bedrijfsstrategische vraag?

Vincent van Veldhuizen helpt je graag verder

Transport
Transportbedrijf G.L. de Haan

’telt® is onze bedrijfsadviseur’

Liquiditeitsprognoses, herstructurering en verbetering winstpotentieel. Transportbedrijf G.L. de Haan over accountant telt® in Barneveld en Lunteren.

Bouw & techniek
Van Leeuwen Techniek

‘Winstverbetering door bewustwording en efficiencyslag’

Het stukje vlees, vis of kip op jouw bord kan daar wel eens via een lopende band van Van Leeuwen Techniek terechtgekomen zijn.

Bouw & techniek
VIA Techniek

‘Op een gegeven moment heb je een accountant nodig’

Johan van Veldhuizen startte slechts 5 jaar geleden als zzp’er met zijn bedrijf VIA Techniek, maar mede dankzij diverse overnames groeide de onderneming al snel uit zijn jasje.