Retail / Detailhandel

Benut de kansen in de markt en word de parel in de winkelstraat. telt® tilt jouw onderneming naar een hoger plan.

De accountant voor de retail

Op zoek naar een accountant voor jouw bedrijf in de detailhandel? Bij telt accountants & adviseurs profiteer je van compleet advies op het gebied van accountancy, automatisering, wetgeving en fiscaliteit.

10 +

experts op het gebied van de sector retail

1100 +

totaal aantal klanten

70 +

jaar aan ervaring in het vakgebied

Of je nu een winkel in het centrum hebt of een detailhandel aan de rand van de bebouwde kom: als retailer heb je te maken veranderend consumentengedrag. Het groeiende aandeel van online aankopen vormt zowel een bedreiging als een kans. telt accountants & adviseurs combineert ondernemerslef met realiteitszin en helpt jouw onderneming verder.

Benut kansen, reken op accountant telt®

Als ervaren accountant en adviseur van retailers vertellen we je alles over succesvolle integratie van de fysieke winkel en de online winkel. Benut ook de kansen in de markt en til jouw onderneming naar een hoger plan.

Realtime informatie met Mijn telt®

Dagelijks eenvoudig je inkomsten, uitgaven en marge checken in het overzichtelijk online dashboard Mijn telt®. Samen met branche-informatie, marktonderzoeken en trends vormen de actuele cijfers uit Mijn telt® de basis voor proactieve advisering. De accountant van telt® adviseert je bij alle bedrijfseconomische beslissingen voor een bestendige groei van jouw winkel.

Dé accountant voor jouw onderneming, want iedere detaillist telt

De eigenaar van een succesvolle kledingzaak in Barneveld vertelt: “Mijn keuze voor de accountants en adviseurs van telt® heb ik zeer bewust gemaakt. Nu consumenten steeds meer producten online afnemen, was het extra belangrijk om mogelijkheden te benutten. Denk alleen al aan vormgeving van mijn winkel. De accountant en adviseur hebben me inzicht gegeven in mijn marges en cijfers. Naast mijn fysieke winkel heb ik nu een goedlopende webshop.”

Onze retail / detailhandel casussen

Retail / Detailhandel
Het Kippaleis

‘Blij met fiscaalvriendelijke oplossing’’

Op de achtergrond wordt kip platgeslagen voor de ambachtelijke kipschnitzels van het Kippaleis. Matthijs van Poolen vertelt over zijn ervaringen met accountantskantoor telt®.

Retail / Detailhandel
Choco & Zo

‘Wens iedereen zo’n proactieve accountant toe’

Wie wel eens bij Choco & Zo over de drempel stapt kan zich voorstellen dat het een actief bedrijf is. In het gezellige pand valt meteen de veelzijdigheid op.

Bij telt® kennen we de uitdagingen in de retail. Ons bedrijfsadvies is afgestemd op jouw unieke behoeften, gecombineerd met de kansen en trends van deze tijd. Wij zijn er om je te ondersteunen bij het nemen van strategische beslissingen en het realiseren van groei. Profiteer ook van praktisch advies dat het verschil maakt.

Toch op zoek naar een andere branche?

Transport

Onze relevante brancheinformatie en jouw actuele bedrijfsresultaten vormen de basis voor vooruitgang.

Dienstverlening

Bereik je bedrijfsdoelen met een optimale administratie, kostprijsberekening en facturatie en zorgvuldig debiteurenbeheer.

Bouw en techniek

Ons praktische advies maakt het verschil bij jouw strategische beslissingen. Reken op accountant telt® om groei te realiseren.

Agro

Kapitaalintensief en veelzijdig met thema’s als bedrijfsoverdracht, overnames en milieu-investeringen. Ons AgroTeam vertelt er alles over.

Productiebedrijf

Haal ook meer uit je productiebedrijf, reken op telt®

Handelsbedrijf

Voorraden, waardering, omzetsnelheid. telt® als kennisdeler van administratie, belastingwetgeving en automatisering.

Zorg

Verantwoording van geldstromen is van levensbelang. Denk aan subsidieaanvragen, zorgkostenverantwoording en kwartaalrapportages.