Onze branches

Transport

Onze relevante brancheinformatie en jouw actuele bedrijfsresultaten vormen de basis voor vooruitgang.

Dienstverlening

Bereik je bedrijfsdoelen met een optimale administratie, kostprijsberekening en facturatie en zorgvuldig debiteurenbeheer.

Bouw en techniek

Ons praktische advies maakt het verschil bij jouw strategische beslissingen. Reken op accountant telt® om groei te realiseren.

Agro

Kapitaalintensief en veelzijdig met thema’s als bedrijfsoverdracht, overnames en milieu-investeringen. Ons AgroTeam vertelt er alles over.

Retail / Detailhandel

Benut de kansen in de markt en word de parel in de winkelstraat. telt® tilt jouw onderneming naar een hoger plan.

Productiebedrijf

Haal ook meer uit je productiebedrijf, reken op telt®

Handelsbedrijf

Voorraden, waardering, omzetsnelheid. telt® als kennisdeler van administratie, belastingwetgeving en automatisering.

Zorg

Verantwoording van geldstromen is van levensbelang. Denk aan subsidieaanvragen, zorgkostenverantwoording en kwartaalrapportages.

Accountantskantoor telt®

Het beste rendement door bedrijfsadvies en fiscaal advies

Resultaatgericht bedrijfsadvies is de sleutel tot succes in een voortdurend veranderende zakenwereld. Bij ons profiteer je van doelgericht advies en expertise om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Met een breed scala aan specialismen helpt telt® je jouw ambities waar te maken. Ook onze fiscalisten staan voor je klaar.

Voordelen online administratie

telt accountants & adviseurs, koploper in automatisering

Profiteer van een snelle, correcte administratie met online tools en een dashboard met actuele cijfers. De gegevens in je administratieprogramma vormen namelijk het uitgangspunt voor advisering. De accountants en adviseurs van telt® combineren hun uitgebreide branchekennis met jouw bedrijfsresultaten. En je financiële planning, je ambities, subsidiemogelijkheden? Ze tellen mee voor een optimaal rendement.