‘Op een gegeven moment heb je een accountant nodig’

Bouw & techniek

Johan van Veldhuizen startte slechts 5 jaar geleden als zzp’er met zijn bedrijf VIA Techniek, maar mede dankzij diverse overnames groeide de onderneming al snel uit zijn jasje. “Mijn accountant Martin Hazeleger heeft me uitstekend begeleid bij de bedrijfsovernames, financiering van het nieuwe pand en oprichting van bv’s.”

“Bij de start heb ik eerst zelf alles opgepakt. Administratie, btw-aangifte, maar op een gegeven moment heb je een accountant nodig.”

Johan van Veldhuizen – VIA Techniek

De engineers van VIA Techniek bedenken graag effectieve en kostenefficiënte oplossingen op het gebied van software engineering, industriële automatisering, robotica en panelenbouw. De accountants van telt® doen ongeveer hetzelfde, maar dan op financieel en fiscaal vlak. “Toen we een nieuw bedrijfspand met een woning wilden kopen, rekende Martin alles voor ons door. Het is belangrijk dat het financieringsvoorstel in orde is en als accountant heeft Martin ook meegekeken in het hypotheekadvies, zodat alles nu goed geregeld is.”

Samen met de accountant vooruitkijken

telt® is bereikbaar voor vragen van de ondernemer en geeft daarnaast proactief advies. “De jaarcijfers zijn geschiedenis, belangrijk is vooral om vooruit te kijken. De accountant staat daarin echt naast ons, rekent mee en denkt mee over mogelijkheden. Hoe gaan we om met personeelskrapte, wat doet de markt, hoe verkrijgen we grondstoffen. Het zijn altijd prettige, effectieve gesprekken met Martin.”

Financiële vrijheid

Het is nog ver weg, maar tijdig nadenken over het pensioen is een van de zaken die al snel ter sprake komt bij accountantskantoor telt®. “Martin heeft me vakkunidg geadviseerd over financiële vrijheid na mijn pensioengerechtigde leeftijd. Dat is op meerdere manieren mogelijk, zoals met polissen, beleggen in vastgoed of zorgen dat het bedrijfspand en het woonhuis vrij van hypotheek zijn. Ideaal om nu zonder stress pensioen op te bouwen.”

Martin Hazeleger AA RB

Partner / accountant / adviseur

Heb je een financiële, fiscale of bedrijfsstrategische vraag?

Martin Hazeleger AA RB helpt je graag verder

Transport
Transportbedrijf G.L. de Haan

’telt® is onze bedrijfsadviseur’

Liquiditeitsprognoses, herstructurering en verbetering winstpotentieel. Transportbedrijf G.L. de Haan over accountant telt® in Barneveld en Lunteren.

Bouw & techniek
Van Leeuwen Techniek

‘Winstverbetering door bewustwording en efficiencyslag’

Het stukje vlees, vis of kip op jouw bord kan daar wel eens via een lopende band van Van Leeuwen Techniek terechtgekomen zijn.

Dienstverlening
Ontwerp van Wouter

‘Altijd eerst mijn accountant bellen’

Zoals Wouter Anbeek verrast met zijn creatieve ontwerpen, verrast Vincent van Veldhuizen met de afwikkeling van de jaarcijfers. “Iedere keer pakt dat weer positief uit.”