Accountant voor ondernemend Kootwijkerbroek

telt accountants & adviseurs maakt het verschil. Met onze oprechte interesse en persoonlijke benadering staan wij naast de ondernemer om samen het maximale uit ieder bedrijf te halen. Want ieder bedrijf telt. De accountants en adviseurs zijn lokaal georiënteerd en werken vanuit accountantskantoren in Barneveld en Lunteren. Onze klantenkring is dan ook ruim vertegenwoordigd in Kootwijkerbroek.

Vlakbij Kootwijkerbroek vind je accountantskantoor telt®, gevestigd aan de Burgemeester Kuntzelaan 29 in Barneveld (naast Albert Heijn Barneveld). De bereikbaarheid vanuit Kootwijkerbroek is zeer goed. Gratis parkeermogelijkheden zijn er ruim voldoende bij het accountantskantoor.

Accountantskantoor voor snelle administratie

En de administratieve werkzaamheden? Daniël Landman van het accountantskantoor in Barneveld vertelt: “Bij telt® maken we gebruik van bekende online tools, zoals Basecone, Twinfield en Visionplanner. De administratie kost zo veel minder tijd en daarnaast zijn ondernemers nu altijd up-to-date dankzij de tussentijds informatie die zij krijgen. Bij telt® kunnen klanten ook gebruikmaken van een praktisch programma, waarin facturen scannen en naar ons sturen in slechts enkele klikken kan worden gedaan. Vervolgens verwerken wij de gegevens verder.”

Accountant voor actueel inzicht

Ondernemers die graag per maand of per kwartaal willen zien waar ze aan toe zijn, kunnen via accountant telt® gebruikmaken van een online dashboard. “Op dit dashboard zijn de belangrijkste speerpunten van de ondernemer in beeld gebracht. Denk hierbij aan een top 5 openstaande posten, verdeling van de kosten, aanwezige liquide en de resultaten. Als een ondernemer meer wil weten over een bepaald bedrag in de cijfers, kan hierop worden doorgeklikt. Dit kan de ondernemer uitbreiden in een persoonlijk dashboard met een prognose en een begroting, voor een reëel toekomstbeeld. Ook in Kootwijkerbroek maken al veel ondernemers naar tevredenheid gebruik van het online dashboard”, meldt Landman namens het accountantskantoor.

Contact met accountantskantoor telt® 

Wil ook jij als ondernemer in Kootwijkerbroek rekenen op een accountant waar je écht telt? Maak een vrijblijvende afspraak. Of bel de accountants en adviseurs in Barneveld op 0342 – 420 270.