Actueel
Agro
Gepubliceerd op 30 september 2019

Digitale waarschuwing voor plannen in omgeving

Plannen in de omgeving kunnen een grote invloed hebben op het bedrijf. Het is daarom zaak hiervan tijdig op de hoogte te zijn om zo nodig bezwaar te kunnen maken.

Op de website www.overheid.nl kan men zich inschrijven voor een e-mailservice. Hiermee ontvangt men besluiten en andere berichten die onder meer door gemeenten, provincies en waterschappen via Overheid.nl gepubliceerd worden. Ook krijgt men bericht als een plan ter inzage ligt.

Inschrijving is mogelijk door op genoemde website onder het kopje ‘Aankondigingen over uw buurt’ te klikken op ‘attenderingsservice’. Vervolgens kan men aangeven welke berichten men wenst te ontvangen. Om te voorkomen dat men teveel onnodige berichten ontvangt, is het belangrijk een goede selectie te maken.

Let op: Nog niet alle gemeenten, provincies en waterschappen doen alle publicaties via overheid.nl. Deze overheidsorganisaties publiceren ook in het huis-aan-huisblad, de regionale of landelijke dagbladen of op de website van de betreffende organisatie.

Nieuw: rapportageverplichting woon-werkverkeer

Gepubliceerd op
9 juli 2024
Agro

Renteloze leningen tussen partners: wat u moet weten

Gepubliceerd op
8 juli 2024
Agro

Mogelijk salarisgrens voor opnemen concurrentiebeding

Gepubliceerd op
8 juli 2024
Agro