Actueel
Fiscaal
Gepubliceerd op 3 september 2021

eHerkenning niveau 3 nodig voor aangifte omzetbelasting btw-ondernemer

Bent u btw-ondernemer en doet u nog aangifte omzetbelasting via het oude portaal van de Belastingdienst, met een gebruikersnaam en een wachtwoord? Dan volgt er een belangrijke wijziging voor u.

Vanaf volgend jaar kunt u namelijk geen gebruik meer maken van het oude portaal van de Belastingdienst. Hiervoor in de plaats komt het nieuwe portaal Mijn Belastingdienst Zakelijk.

Om in dit nieuwe portaal in te loggen, hebt u eHerkenning niveau 3 nodig. Alleen als u een eenmanszaak hebt kunt u nog inloggen met uw DigiD.

Boekhoudsoftware of aangifte door telt®

Maakt u gebruik van boekhoudsoftware of laat u uw aangifte omzetbelasting door ons uitvoeren? Dan kunt u hiervan gebruik blijven maken. U hoeft geen eHerkenning aan te vragen, wij hebben hiervoor enkel een machtiging van u nodig. Mochten wij nog geen machtiging van u hebben ontvangen, dan nemen wij hiervoor binnenkort persoonlijk contact met u op.

Wist u dat u via de meeste boekhoudprogramma’s uw aangifte omzetbelasting in een handomdraai kunt bereken? Hiervoor is het noodzakelijk dat u uw administratie goed bijhoudt. Maar u kunt er ook voor kiezen om telt® uw administratie te laten verzorgen. Dit biedt een aantal grote voordelen, namelijk:

  • Ontzorging. U hebt geen omkijken naar uw administratie en kunt uw tijd besteden aan ondernemen.
  • Nauwkeurigheid. U bent verzekerd van een correcte administratie en tijdige btw-aangifte.
  • Bedrijfsoptimalisatie. Wij signaleren opvallendheden direct en handelen proactief.

eHerkenning aanvragen of verhogen

Blijft u liever uw aangiften omzetbelasting indienen via het portaal van de Belastingdienst? Zorg er dan voor dat u voor het einde van het jaar eHerkenning niveau 3 hebt aangeschaft. U kunt

dit aanvragen bij een e-Herkenningsleverancier. De levertijd van eHerkenning niveau 3 is enkele dagen. Belangrijk is het om ervoor te zorgen dat documenten en handtekeningen juist een volledig worden aangeleverd, dit verkort de levertijd.

telt® Tafelvoetbaltoernooi

Gepubliceerd op
20 juni 2024
Nieuws
Fiscaal

Forse stijging pachtnormen per 1 juli 2024

Gepubliceerd op
20 juni 2024
Fiscaal

Wederom uitstel startdatum eco-activiteit weiden melkkoeien

Gepubliceerd op
20 juni 2024
Fiscaal