Nieuws
Gepubliceerd op 7 oktober 2022

Even kennismaken: Anneke van Bloemendaal

Als partner in ondernemen staan de experts van telt® voor een persoonlijke aanpak. Zij zijn oprecht geïnteresseerd in u en uw onderneming, en bespreken dan ook graag de kansen en mogelijkheden met u. Maar wie zíjn zij nu eigenlijk?

“Iedereen die bij telt® binnenkomt, moet zich welkom voelen”

Wie op dinsdag, donderdag of vrijdag het kantoor van telt® Barneveld binnenstapt, wordt verwelkomd door secretarieel medewerker Anneke van Bloemendaal. En dat is fijn, want de ontvangst door Anneke is altijd hartelijk.

“Ik ben een soort manusje van alles”, vertelt de geboren en getogen Zwartebroekse, die nu al bijna 30 jaar in Putten woont en deze maand inmiddels 12 jaar bij telt® werkt. “Mijn taken zijn de telefoon aannemen, mensen ontvangen aan de receptie en mijn collega’s helpen en bijstaan met wat voor klus dan ook. Zo bind ik de jaarrekeningen in en vraag ik om digitale ondertekening in Valid Sign.” Wat Annekes werk zo leuk maakt? “Het contact met mensen. Dat vind ik het mooist aan mijn werk. Ik vind ieder mens interessant en maak graag een praatje. En ik vind het belangrijk dat iedereen die bij telt® over de drempel stapt, zich welkom voelt.” 

Efficiënt werken door digitalisering

Als gevolg van de steeds verdergaande digitalisering spreekt Anneke wel minder mensen dan vroeger. “Van mij mag iedereen dus gewoon gezellig op ons kantoor langskomen”, vindt de vriendelijke receptioniste. “Al begrijp ik natuurlijk hoe praktisch alle tijdwinst is voor ondernemers, nu men dankzij tools en schermen direct inzicht heeft en daardoor veel efficiënter kan werken.”

Tijdtekort en stoere hobby’s

In haar vrije tijd heeft Anneke naar eigen zeggen een chronisch tekort aan tijd, zelfs nu ook het jongste kind bijna is uitgevlogen. “Ik heb best veel hobby’s. Zo vind ik fietstochten maken door weer en wind heerlijk en houd ik van winkelen en uit eten gaan. Daarnaast rijd ik graag op mijn motor, dat doe ik al 28 jaar. En ik doe het hele jaar door aan waterskiën, samen met mijn man.” Wie meer wil horen over de stoere hobby’s van Anneke, doet er goed aan eens bij telt® Barneveld binnen te stappen. De koffie staat klaar.  


telt® Tafelvoetbaltoernooi

Gepubliceerd op
20 juni 2024
Nieuws

Forse stijging pachtnormen per 1 juli 2024

Gepubliceerd op
20 juni 2024

Wederom uitstel startdatum eco-activiteit weiden melkkoeien

Gepubliceerd op
20 juni 2024