Actueel
Fiscaal
Gepubliceerd op 14 december 2018

Geslaagde workshopavond voor relaties

Donderdag 29 november vond onze inspirerende workshopavond plaats. Ruim vijftig ondernemers bezochten het kantoor in Barneveld. Tijdens het smakelijke stamppottenbuffet was de sfeer al snel gezellig en ongedwongen. Hiermee was de trend voor de avond gezet!

Na het buffet was het tijd voor de workshops. Senior marketing professional Mark Schipper, advocaat Jaap Wolleswinkel en assistent accountants Fernando van Dronkelaar en Daniël Landman verzorgden deze, waarbij zij de aanwezigen informeerden over interessante thema’s binnen hun vakgebieden.  

Mark Schipper vertelde over doelgerichte marketing en hoe deze in te zetten in het MKB. Verrassende informatie was onder meer dat het meten van marketingsuccessen eenvoudig te realiseren is en veel voordelen heeft voor de ondernemer. Ook werden de bezoekers meegenomen in de neuromarketing, waarin wetenschappelijk onderbouwde theorie de processen van onder andere klantverleiding verklaart. Voor velen bleek deze workshop een schot in de roos. Een veelgehoorde reactie was: deze workshop was echt een eyeopener.

Jaap Wolleswinkel heeft de deelnemers meegenomen in de wereld van de aansprakelijkheids- en bedrijfsrisico’s. In deze juridische workshops legde hij onder meer uit waarom algemene voorwaarden en het vastleggen van afspraken zo belangrijk zijn en wat een goede strategie is voor debiteurenbeheer. Duidelijke stappen en concrete voorbeelden maakten het onderwerp aantrekkelijk en overzichtelijk.

Fernando en Daniël vertelden enthousiast over de nieuwe mogelijkheden binnen de accountancy en de toegevoegde waarde hiervan. Aan de hand van voorbeelden en een praktijkcasus lieten zij zien welke inzichten te realiseren zijn door de laatste technologie te gebruiken. De nieuwe werkwijze van uw partner in ondernemen heet telt® Inzicht en speelt hierop in. Voordelen van telt® Inzicht zijn bijvoorbeeld het hebben van een actueel dashboard en een maandoverzicht met de omzet, ontwikkelingen en verbeterpunten in beeld. Deze zaken in één oogopslag kunnen zien, levert een ondernemer meer rust, bewustwording, richting, grip en orde op, wensen die bij veel bezoekers van deze interactieve workshop bleken te leven.  

Wijzer, geïnspireerd, enthousiast en ontzorgd keerden de bezoekers huiswaarts – velen pas na de gezellige borrel.

Vanwege het grote succes van de avond bestaat de kans dat wij in de toekomst nog een dergelijke avond organiseren. Heeft u onderwerpen die u graag besproken ziet, dan horen wij dat graag, bijvoorbeeld via ons contactformulier

Verzuimboete voor bereidwillige ondernemer niet gepast

Gepubliceerd op
10 april 2024
Fiscaal

Regelgeving scheuren grasland

Gepubliceerd op
10 april 2024
Actueel
Fiscaal

Vestigingssteun jonge landbouwers op 3 juni opengesteld

Gepubliceerd op
10 april 2024
Fiscaal