Actueel
Fiscaal
Gepubliceerd op 8 oktober 2019

Rondje om de Koepel groot succes

Het jaarlijkse hardloopevenement Rondje om de Koepel is zaterdag 5 oktober onder ideale omstandigheden verlopen. Tussen de regendagen door scheen zaterdag een behaaglijk najaarszonnetje en waren de omstandigheden voor de lopers ideaal. Plaats van start en finish was dit jaar restaurant De Goudsberg.  In en rond het restaurant was het sfeervol en een drukte van belang, met deelnemers en toeschouwers uit het hele land. Aan de sfeer werd bijgedragen door Rally for Kids, die met 3 rallyauto’s aanwezig waren. En daarmee zorgden voor een mooi plaatje. De lopers liepen dit jaar voor Rally for Kids. Van het inschrijfgeld gaat 3,50 euro per deelnemer naar dit goede doel.

Onder  goed hardloopweer werden snelle tijden gelopen. Bij de Kidsun was bij de meisjes Lote Schenkel (5.44 minuut) uit Maastricht de snelste. Lunteraan Gert-Jan van der Mel (4.18 minuut) stond bij de jongens op de hoogste trede van het podium. De eerste prijs op de 5 km ging naar Winke Roelofsen (25.12 minuut) uit Lunteren. Tom Michielsen (18.21 minuut) uit Baarle-Nassau kwam als eerste van de mannen over de finish. Op de 10 km waren Corienke Firet (46.12 minuut) uit Barneveld en Dirk van Sijpveld (33.14 minuut) uit Kesteren de winnaars. 

10 jaar hoofdsponsor

Bij de prijsuitreiking ging ook een beker naar Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs. Zij zijn inmiddels 10 jaar hoofdsponsor van Rondje om de Koepel. Directielid Robert van Dijk ontving uit handen van de organisatie een beker met grote oren met daarbij de wens dat Onderweegs & De Groot de sponsoring nog in een reeks van jaren voortzet.

Rondje om de Koepel kan jaarlijks plaatsvinden door de bijdrage van tientallen vrijwilligers. Zij hebben ervoor gezorgd dat het hardloopevenement editie 2019 geolied is verlopen en een visitekaartje is voor Lunteren.

Nieuw: rapportageverplichting woon-werkverkeer

Gepubliceerd op
9 juli 2024
Fiscaal

Renteloze leningen tussen partners: wat u moet weten

Gepubliceerd op
8 juli 2024
Fiscaal

Mogelijk salarisgrens voor opnemen concurrentiebeding

Gepubliceerd op
8 juli 2024
Fiscaal