Nieuws
Gepubliceerd op 12 april 2021

Simple Simon, Workfield en WeFact

Geschreven door
Jeffrey Buitenhuis

Reken op jouw software, reken op groei

Hulppakketten die ervoor zorgen dat je met een minimale tijdsinvestering zo eenvoudig mogelijk de administratie bijhoudt. Veel ondernemers weten de weg naar telt® accountants & adviseurs hiervoor al te vinden, want voor elke branche hebben wij dé oplossing. Lees snel verder en bel gerust om te weten hoe ook jij hiermee verder komt.

Het werk van 3 personen verminderen tot werk voor 1 persoon. Dat was de uitdaging van een van onze klanten, een ondernemer in de handel in kleding. Wij als accountants zijn met veel plezier aan de slag gegaan. Zo hebben we een compleet CRM-systeem, genaamd Workfield, ingericht. Workfield biedt een praktisch overzicht van alle gegevens in één module: inkoop, plaatsen van orders, agenda, verkoop, voorraadbeheer en facturatie. Omdat het systeem is gekoppeld aan het boekhoudpakket én aan de bankgegevens, is bijvoorbeeld het doen van btw-aangifte een peulenschil geworden.

Voor elke branche de oplossing

Het meest geschikte systeem? Dat verschilt per branche. Zo is Simple-Simon vrij nieuw, maar direct de beste vriend van diverse klanten van telt® accountants & adviseurs. Met Simple-Simon bestuurt de ondernemer via een app een groot deel van de onderneming. Met name voor vakmensen zoals hoveniers, electriciëns, loodgieters en andere bouwgerelateerde ondernemers is Simple-Simon een ideaal systeem. Als een hovenier bijvoorbeeld bij een klant aan het werk is en een extra boom nodig heeft, plaatst hij deze direct via zijn smartphone op de werkbon. Ook de gewerkte uren zijn met één druk op de knop genoteerd. Aansluitend is het mogelijk dat de factuur direct klaarstaat in uw boekhoudprogramma. Geen gemiste omzet meer door vergeten of slecht ingevulde werkbonnen, duidelijke en correcte communicatie met de klant én met het eigen kantoor. Kortom: Simple-Simon verbetert bedrijfsprocessen aanzienlijk.

Financiële prestaties verbeteren

Alle gegevens die je verzamelt door administratieprogramma’s zoals Workfield of Simple-Simon te gebruiken, hebben nóg een doel: Behalve namelijk minder tijd kwijt zijn aan de administratie en een grotere nauwkeurigheid (dus minder kans op fouten), vormen deze cijfers ook het uitgangspunt voor de advisering door de accountants en adviseurs van telt®. Doordat wij de beschikking hebben over belangrijke informatie over jouw branche, kunnen we inzicht geven in bijvoorbeeld je inkoopkosten of voorraadverlies, om jouw financiële prestaties te verbeteren. Reken ook op groei, reken op telt®!

Nieuw: rapportageverplichting woon-werkverkeer

Gepubliceerd op
9 juli 2024

Renteloze leningen tussen partners: wat u moet weten

Gepubliceerd op
8 juli 2024

Mogelijk salarisgrens voor opnemen concurrentiebeding

Gepubliceerd op
8 juli 2024