Nieuws
Gepubliceerd op 20 juni 2024

telt® Tafelvoetbaltoernooi

Al ruim voor aanvang van het telt® tafelvoetbaltoernooi waren diverse teams aanwezig in de telt®Arena. Een laatste trainingsmoment, tactische bespreking, even warmdraaien: de sfeer was gespannen en vol verwachting.
Na het eerste startsein ging het los! Vol fanatisme zetten de teams alles op alles voor de winst. In het heetst van de strijd werd hier en daar stiekem een tafel opgetild, een Schwalbe gemaakt of met een flinke zwengel aan de stangen getracht dat ene doelpuntje in de laatste minuut te maken. Maar de VAR was onverbiddelijk en alleen de beste teams beklommen gestaag de ladder naar de top. Hoe mooi om te zien dat een tomeloze inzet uiteindelijk vaak werd beloond met een goed resultaat, zelfs tegen de Angstgegner. Een mooie parallel met ondernemen!

Het tellende team

Ondertussen deden de barbecue en de barman hun werk en voorzagen ze alle Fußballspieler van de nodige spierversterkende voedingsstoffen en hydratatie. En op het grote scherm deed die Mannschaft z’n best tegen de beste elf van Hongarije. Maar dat was niets vergeleken met de sportieve prestaties in de teltArena. Na een spannende finale is de strijd gewonnen door 2MobileConsultancy met spelers Milo Reinshagen en Mark Bosma!

Thema Duitsland

Het thema Duitsland kwam natuurlijk tot uiting op het grote scherm. Daarnaast gingen er de nodige braadworsten over de barbecue en vertoonden de speeltactieken van sommige teams toch ook wat Duitse ideeën, waarover we verder geen uitspraak doen. Leuk om te zien hoe sommige teams zich op hun beste Duits hadden uitgedost – op z’minst sfeerverhogend. Voor nu gaan we genieten van de rest van het EK, om daarna alvast met smart uit te kijken naar het telt® tafelvoetbaltoernooi 2025.

Sfeerverslag

Nieuw: rapportageverplichting woon-werkverkeer

Gepubliceerd op
9 juli 2024

Renteloze leningen tussen partners: wat u moet weten

Gepubliceerd op
8 juli 2024

Mogelijk salarisgrens voor opnemen concurrentiebeding

Gepubliceerd op
8 juli 2024