Actueel
Gepubliceerd op 14 mei 2024

Tour de Force, sportief evenement voor iedereen

Gezondheid telt. Daar leveren wij graag een bijdrage aan. Daarom zijn wij ook dit jaar de trotse hoofdsponsor van Tour de Force. En als relatie van telt® doe je gratis mee. Kilometervreter op de racefiets? Recreatief fietser met het gezin? Iedereen telt!

Tour de Force beleeft op zaterdag 8 juni haar 41e editie! De routes voor fietsers en steppers voeren langs de mooiste plekjes van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn diverse afstanden om uit te kiezen, variërend van 30 tot 150 kilometer. Ook is er een graveltocht van 75 kilometer. Op diverse plekken langs de routes wacht een gezonde snack en indien nodig zijn pechhulp en EHBO dichtbij. Startlocatie is de Veluwehal in Barneveld, waar ook voldoende parkeergelegenheid is. Kom ook genieten deze NTFU-klassieker met het predicaat Goed geregeld. Starttijden en meer informatie zijn te vinden op wvtourdeforce.nl.

Aanmelden voor gratis deelname

Graag kilometers tellen tijdens Tour de Force? Meld je uiterlijk donderdag 6 juni aan via tourdeforce@telt.nl en wij nemen het inschrijfgeld voor maximaal zes deelnemers per inschrijving voor onze rekening. Je hoeft vervolgens enkel op de dag van het evenement je naam door te geven bij de organisatie (schrijf je dus niet in via de website van Tour de Force). Kunnen we op jouw aanwezigheid rekenen?

Achteraf opgestelde kilometeradministratie voldoet niet

Gepubliceerd op
23 juni 2024

telt® Tafelvoetbaltoernooi

Gepubliceerd op
20 juni 2024
Nieuws

Forse stijging pachtnormen per 1 juli 2024

Gepubliceerd op
20 juni 2024