Actueel
Fiscaal
Gepubliceerd op 4 oktober 2018

Wijzigingen aanvraagprocedures personeelssubsidies

Recentelijk zijn er veranderingen doorgevoerd in de aanvraagprocedures voor de subsidies met betrekking tot uw werknemers. Uw werknemer kan een doelgroepverklaring LKV aanvragen, als er recht is op een subsidie. Dit moet dan echter wel gebeuren binnen drie maanden na indiensttreding. Na deze drie maanden heeft u geen recht meer op een subsidie. Zelfs bij het aanvragen op de 91ste dag wordt de subsidie afgewezen. Wij als uw partner in ondernemen willen u helpen om te voorkomen dat deze loonsubsidies aan uw neus voorbij gaan. Daarom hebben wij onze systemen hier volledig op ingericht.

Als er een werknemer in dienst treedt waarbij recht op een subsidie bestaat, nemen wij contact met u op. Vervolgens bespreken wij het traject met betrekking tot het indienen en afwikkelen van de subsidieaanvraag met u.

De kosten voor de subsidieaanvragen zullen wij aan u doorbelasten aan de hand van onderstaande staffel:

hoogte subsidie kosten
t/m € 5000,- € 300,-
€ 5001 t/m € 10.000,- € 600,-
€ 10.001,- en hoger € 900,-

Op deze manier weet u op voorhand waar u aan toe bent én wordt u altijd beter van een subsidie.

Mocht u hier nog vragen over hebben, dan horen wij dit graag.

Geld besparen? Doe nu de gratis subsidiescan
Veel MKB-ondernemers lopen subsidies mis. Dat komt doordat een uitgebreid onderzoek naar subsidiekansen en een eigen bedrijf draaiende houden nu eenmaal niet samengaan. Gelukkig heeft telt® Accountants en Adviseurs daar een oplossing voor. Via de subsidiescan kunt u een uitgebreide subsidiecheck laten uitvoeren. Er wordt gebruik gemaakt van een database met meer dan vijfduizend lokale, regionale, nationale en Europese subsidies. Lees verder voor meer informatie over de gratis subsidiescan . 

Mee-beregenen aardappelpercelen verboden

Gepubliceerd op
23 mei 2024
Fiscaal

Kort na vijfjaarstermijn ontvangen verzoek niet-ontvankelijk

Gepubliceerd op
22 mei 2024
Fiscaal

Schadevergoeding wegens concurrentie na verkoop is belast

Gepubliceerd op
21 mei 2024
Fiscaal