Gratis overstapservice telt accountants & adviseurs

Overstappen naar telt® doe je in een handomdraai. De administratieve afhandeling met de huidige partij verzorgen wij voor je. Dat doen we secuur, professioneel en gratis. Daar heb jij dus geen omkijken naar. Want wat voor jou telt, telt voor ons. Reken ook op het complete accountantskantoor voor de gehele regio Barneveld en Lunteren, ga voor de keuze die het verschil maakt.

Hoe werkt de gratis overstapservice van accountantskantoor telt®?

De overdracht van gegevens en een correcte afsluiting bij jouw huidige accountant zijn onze eerste stap. Vervolgens zorgen de accountants en adviseurs ervoor dat je toegang krijgt tot onze online boekhoud- en salarisprogrammatuur. Voor een optimale vereenvoudiging van jouw administratie, maken we een koppeling tussen de systemen en jouw bankgegevens.

Aan de slag met jouw online programma

En dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Onder het genot van een kop koffie tonen we je graag alle voordelen en de werkwijze van jouw nieuwe online boekhoudprogramma. En mocht je op een later moment vragen hebben over het gebruik van de programmatuur, reken ook dan op oplossingsgerichte ondersteuning die telt. De grote plus van onze werkwijze? De accountants en adviseurs van telt® kunnen op ieder moment meekijken in de cijfers, om zo direct in te spelen op de actualiteit in jouw onderneming. Samen maken we het verschil.

Waarom overstappen naar telt accountants & adviseurs?

Wie rekent op telt®, rekent op meer. Meer dan verwerking van de administratie en het opstellen van rapportages. telt® treedt op als bedrijfsadviseur met kennis van jouw wensen, jouw bedrijf, jouw branche. We brengen kansen en risico’s in jouw markt in kaart, adviseren gericht en combineren ondernemerslef met realiteitszin. Zo bieden we werkelijk meerwaarde. We zijn er bij ieder bedrijfseconomisch vraagstuk en dragen bij aan de gewenste groei van jouw onderneming.