Pakket Best

Bespaar tijd en belasting met een goed verzorgde administratie

Vaste scherpe prijs vanaf 395 euro per maand

Verwerking van de administratie

Online facturatieprogramma

Geen eigen boekhoudsoftware nodig

Ieder kwartaal btw-aangifte

Aangifte Inkomstenbelasting (IB)

Een fiscale check door onze fiscalist

Bijlage inkomstenbelasting

Bespreking aangifte inkomstenbelasting

Eens per kwartaal inzicht in jouw bedrijfsresultaat

Uitgebreide jaarrekening

Maandelijks inzicht in de cijfers

Ieder kwartaal een rendementsanalyse

Volledige fiscale scan voor maximaal voordeel

Rendementsanalyse

Kies voor zekerheid met pakket Best. Ideaal voor mkb-ondernemingen met meer dan 5 medewerkers. Reken op inzicht, reken op telt®.

v.a.

€ 395,-

Direct aanvragen Direct aanvragen

Pakket Best

Voor een vaste, scherpe prijs profiteren van alle voordelen van telt accountants & adviseurs. Dat kan met pakket Best. Als compleet accountantskantoor zorgen onze accountants en adviseurs ieder kwartaal voor het tijdig indienen van jouw btw-aangifte. Ook de jaarlijkse aangifte maakt deel uit van dit pakket. Maximaal belastingvoordeel behaal je dankzij de fiscale check door een fiscalist van telt®. Ook stellen wij binnen pakket Best de uitgebreide jaarrekening voor je op, inclusief het online klaarzetten voor de bank(en). Bespreking van de jaarrekening en aangiften IB/VPB maken deel uit van pakket Best, net als de notulen van de vergadering en publicatie. Pakket Best is vooral geschikt voor mkb-bedrijven met meer dan 5 medewerkers. Reken ook, net als talloze andere ondernemers, op een rendementsanalyse door telt accountants & adviseurs. Maak een vrijblijvende afspraak en vertel ons over jouw wensen. Dan bouwen we samen aan dat wat telt.

Reken op pakket Best

Administratie en btw-aangifte

Jouw administratie maken we overzichtelijk en eenvoudig bij te houden. Zo bespaar je eenvoudig tijd. Tijd die je kunt besteden aan ondernemen. Ook verzorgen we ieder kwartaal de btw-aangifte en ontvang je ieder half jaar een update van je financiële situatie.

Intakegesprek

De accountant bespreekt in het gratis en vrijblijvende intakegesprek jouw wensen en past de dienstverlening daarop aan. En ook de administratie en het ondernemingsplan tellen daarbij mee.

Salarisadministratie verzorgd door telt®

Onze salarisadministrateurs verzorgen een tijdig uitbetaling van het salaris aan jouw medewerkers. Ook voor de afdracht van de sociale lasten én voor advies op het gebied van personeelszaken reken je op telt®.

Rendementsanalyse

Een rendementsanalyse maakt jouw adviseur samen met jou. Aan de hand van bedrijfspecifieke richtlijnen bepalen we de potentie van het resultaat. Deze analyse biedt je concrete handvatten om direct actief aan de slag te gaan met rendementsverbetering.

Aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

Jaarlijks verzorgt de accountant jouw aangifte inkomstenbelasting (IB), inclusief de bijlage IB. We bespreken de jaarrekening/aangiften IB/VPB met je en signaleren kansen tijdig. Zo maken wij het verschil en haal jij het maximale uit jouw onderneming.

Fiscale check op de belastingaangifte

Bij telt® profiteer je van de fiscale check die we standaard doen op de belastingaangifte, want te veel belasting betalen wil niemand.