Pakket Beter

Bespaar tijd en belasting met een goed verzorgde administratie

Vaste scherpe prijs vanaf 195 euro per maand

Verwerking van de administratie

Online facturatieprogramma

Geen eigen boekhoudsoftware nodig

Ieder kwartaal btw-aangifte

Aangifte Inkomstenbelasting (IB)

Een fiscale check door onze fiscalist

Bijlage inkomstenbelasting

Bespreking aangifte inkomstenbelasting

Eens per kwartaal inzicht in jouw bedrijfsresultaat

Uitgebreide jaarrekening

Maandelijks inzicht in de cijfers

Ieder kwartaal een rendementsanalyse

Een uitgebreider pakket voor groeiende ondernemers. Kies voor de zekerheid van analyse, inzicht en controle.

v.a.

€ 195,-

Direct aanvragen Direct aanvragen

Pakket Beter

Voor een vaste, scherpe prijs profiteren van alle voordelen van telt accountants & adviseurs. Dat kan met pakket Beter. Als compleet accountantskantoor zorgen onze accountants en adviseurs ieder kwartaal voor het tijdig indienen van jouw btw-aangifte. Ook de jaarlijkse aangifte maakt deel uit van dit pakket. Maximaal belastingvoordeel behaal je dankzij de fiscale check door een fiscalist van telt®. En we stellen binnen pakket Beter de uitgebreide jaarrekening voor je op. Pakket Beter is samengesteld voor groeiende ondernemers met meerdere medewerkers en/of vennoten. Reken net als vele andere ondernemers op een rendementsanalyse door telt accountants & adviseurs. Maak een vrijblijvende afspraak en vertel ons over jouw wensen. Dan bouwen we samen aan dat wat telt.

Reken op pakket Beter

Administratie en btw-aangifte

Jouw administratie maken we overzichtelijk en eenvoudig bij te houden. Zo bespaar je eenvoudig tijd. Tijd die je kunt besteden aan ondernemen. Ook verzorgen we ieder kwartaal de btw-aangifte en ontvang je ieder half jaar een update van je financiële situatie.

Intakegesprek

De accountant bespreekt in het gratis en vrijblijvende intakegesprek jouw wensen en past de dienstverlening daarop aan. En ook de administratie en het ondernemingsplan tellen daarbij mee.

Online facturatieprogramma

Met ons online facturatieprogramma maak en verstuur je eenvoudig je facturen. Via telefoon of op de computer houd je de betalingen bij. En, indien nodig, verstuur je met één druk op de knop een herinnering.

Verbetering rendement

Ieder kwartaal maakt jouw accountant een analyse van het rendement op basis van een aantal branchespecifieke KPI’s. Je ontvangt advies en inzicht om het rendement te verbeteren.

Aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

Jaarlijks verzorgt de accountant jouw aangifte inkomstenbelasting (IB), inclusief de bijlage IB. We bespreken de jaarrekening/aangiften IB/VPB met je en signaleren kansen tijdig. Zo maken wij het verschil en haal jij het maximale uit jouw onderneming.

Fiscale check op de belastingaangifte

Bij telt® profiteer je van de fiscale check die we standaard doen op de belastingaangifte, want te veel belasting betalen wil niemand.