Pakket Goed

Bespaar tijd en belasting met een goed verzorgde administratie

Vaste scherpe prijs vanaf 125 euro per maand

Verwerking van de administratie

Online facturatieprogramma

Geen eigen boekhoudsoftware nodig

Ieder kwartaal btw-aangifte

Aangifte Inkomstenbelasting (IB)

Een fiscale check door onze fiscalist

Bijlage inkomstenbelasting

Bespreking aangifte inkomstenbelasting

Eens per kwartaal inzicht in uw bedrijfsresultaat

Tijdbesparing, inzicht en zekerheid. Het ideale pakket voor zzp’ers en eenmanszaken.

v.a.

€ 125,-

Direct aanvragen Direct aanvragen

Pakket Goed

Voor een vaste, scherpe prijs profiteren van alle voordelen van telt accountants & adviseurs. Dat kan met pakket Goed. Als compleet accountantskantoor zorgen onze accountants en adviseurs ieder kwartaal voor het tijdig indienen van jouw btw-aangifte. Ook de jaarlijkse aangifte maakt deel uit van dit pakket. Maximaal belastingvoordeel behaal je dankzij de fiscale check door een fiscalist van telt®. Pakket Goed is samengesteld voor zzp’ers en eenmanszaken. Reken net als honderden andere ondernemers op telt®. Weten of pakket Goed de beste optie is voor jouw situatie? Maak een vrijblijvende afspraak en vertel ons over jouw wensen. Dan bouwen we samen aan dat wat telt.

Reken op pakket Goed

Administratie

Jouw administratie maken we overzichtelijk en we verwerken inkomende en uitgaande facturen. Reken op tijdbesparing!

Intakegesprek

De accountant bespreekt in het gratis en vrijblijvende intakegesprek jouw wensen en past de dienstverlening daarop aan. En ook de administratie en het ondernemingsplan tellen daarbij mee.

Online facturatieprogramma

Met ons online facturatieprogramma maak en verstuur je eenvoudig je facturen. Via telefoon of op de computer houd je de betalingen bij. En, indien nodig, verstuur je met één druk op de knop een herinnering.

Aangifte btw

Ieder kwartaal verzorgen we de btw-aangifte. Daar heb je dus geen omkijken naar! Ondertussen kun jij je bezighouden met ondernemen.

Aangifte Inkomstenbelasting

Jaarlijks verzorgt de accountant jouw aangifte inkomstenbelasting (IB), inclusief de bijlage IB. We bespreken de jaarrekening/aangiften IB/VPB met je en signaleren kansen tijdig. Zo maken wij het verschil en haal jij het maximale uit jouw onderneming.

Fiscale check op de belastingaangifte

Bij telt® profiteer je van de fiscale check die we standaard doen op de belastingaangifte, want te veel belasting betalen wil niemand.