Support telt

Jouw administratie gemakkelijker maken telt voor ons. Daarom werken we met online tools die ervoor zorgen dat het bijhouden van jouw bedrijfsadministratie een stuk eenvoudiger en minder tijdrovend wordt. En je minimaliseert de kans op fouten. Maar voordat het zover is, is het zaak om deze tools even in de vingers te krijgen. Goed nieuws: daarvoor ben je op deze supportpagina aan het juiste adres! Je vindt hier praktische handleidingen voor WeFact, Visionplanner en Basecone. En heb je meer vragen? Neem dan gerust contact op met accountantskantoor telt® in Barneveld en Lunteren.

Offertes en facturen via WeFact

WeFact is een zeer gebruiksvriendelijk facturatieprogramma. Met WeFact maak, bewerk en verstuur je offertes en facturen via e-mail, markeer je facturen als betaald en stuur je betalingsherinneringen in een handomdraai. Een groot voordeel van WeFact is dat het ook te gebruiken is via een app op je tablet of mobiele telefoon. Hierdoor is het mogelijk om altijd je administratie bij te werken, waar je ook bent. Dat is pas echt efficiënt werken! Merk je bijvoorbeeld op de werkvloer dat een factuur moet worden uitgebreid met materialen? Door direct een klaarstaande factuur te bewerken, voorkom je het risico op vergeten.

Meer weten over de werking van WeFact?

Financiële informatie en rapportages via Visionplanner

Visionplanner is een online platform dat ondernemers helpt hun bedrijf effectiever te sturen. Als gebruiker van Visionplanner ontvang je financiële informatie en rapportages over de voortgang van jouw onderneming. Ook de accountants en adviseurs van telt® hebben inzage in deze cijfers, die het uitgangspunt vormen voor de advisering. De online samenwerking met je eigen financieel specialist biedt jou de basis voor accurate beslissingen en klankborden bij iedere uitdaging. De expertise van je eigen accountant, gebaseerd op de cijfers via Visionplanner.

Heb je al inloggegevens en wil je meer weten over de werking van Visionplanner?

Ondertekenen jaarrekening via Visionplanner

Makkelijk, snel en overzichtelijk je jaarrekening inzien, accorderen en ondertekenen doe je bij telt accountants & adviseurs via Visionplanner. Het voordeel? Je hebt altijd online inzicht in je jaarcijfers en daarmee toegang tot de historie. Hoe het accorderen van de jaarrekening in z’n werk gaat?

Administratie verwerken met Basecone

Snel, veilig en efficiënt je administratie organiseren? Dat kan met Basecone: software die we beschikbaar stellen aan klanten. Met Basecone verwerk je inkoop- en verkoopfacturen en andere documenten eenvoudig digitaal, om ze op te slaan in een veilig online archief. Wil je graag altijd en overal inzicht in je financiële bedrijfsadministratie? Basecone biedt hiervoor een krachtige en efficiënte oplossing, rechtstreeks gekoppeld aan jouw boekhoudpakket. Zo voorkom je dubbel werk.

Documenten en facturen via Basecone aanleveren kan op drie manieren, namelijk:

  • via e-mail;
  • via het aanlevervak;
  • via de Basecone app.

Meer informatie over de drie opties voor aanleveren in Basecone vind je hier.

De Basecone app

Veel van onze klanten kiezen voor de Basecone app om facturen en bonnetjes met de telefoon te scannen en aan te leveren. Binnen een fotoklik is je administratie al bijna up-to-date. Hoe het aanleveren van bonnen via de Basecone app exact werkt, lees je hier.

 

Online archief in Basecone

Door documenten in Basecone op te slaan, ontstaat er al snel een online archief van al jouw documenten die via Basecone in je boekhouding zijn verwerkt. Ook sla je eenvoudig documenten op die je niet in je administratie boekt: handig om snel een document terug te vinden. Hoe het archiveren en opvragen van documenten werkt, lees je hier.