Aanvullende modules

Dienstverlening via aanvullende modules die tellen

Subsidiecheck

Juridische check

Debiteurenbeheer

Salarisverwerking

HRM

Pensioencheck

WKR-update

Rendementsverbetering o.b.v. MKS

Geef taken uit handen aan experts, kies voor zekerheid met diverse controles of profiteer van professionele begeleiding.

Direct aanvragen Direct aanvragen

Reken op de aanvullende modules van telt®

Naast de pakketten Goed, Beter en Best biedt accountantskantoor telt® losse modules die ondernemers vooruit helpen. Of je nu hebt gekozen voor een van de pakketten of voor dienstverlening op regiebasis: de aanvullende modules zijn dé oplossing om optimale dienstverlening op maat te realiseren. Want iedere onderneming telt. Maak een vrijblijvende afspraak en vertel ons over jouw wensen. Dan bouwen we samen aan dat wat telt.

Een greep uit onze aanvullende modules

Subsidiecheck

Maak je al gebruik van een of meerdere van de vele subsidieregelingen? Op ieder denkbaar terrein en voor alle branches zijn er subsidieregelingen. Denk aan energiebesparing, milieu en innovatie, maar ook voor bijvoorbeeld een buitenlandse samenwerking of voor opleiding en scholing. Onze accountants en adviseurs weten voor welke subsidies jouw onderneming in aanmerking komt.

Juridische check

Algemene voorwaarden en contracten. Als ondernemer heb je ermee te maken. Bij accountantskantoor telt® zien we regelmatig dat de inhoud niet correct is, wat tot claims en andere problemen kan leiden. Met de juridische check van telt® ben je verzekerd van waterdichte contracten en voorwaarden. Kies voor besparing, reken op telt®.

Debiteurenbeheer

Tijdig betalingen ontvangen van je klanten is niet altijd vanzelfsprekend. Een groeiend aantal ondernemers rekent daarom op debiteurenbeheer door telt®. Onze professionele benadering is gericht op vlotte betaling én een goede relatie tussen jou en je klant. Goed georganiseerd debiteurenbeheer zorgt voor een betere liquiditeitspositie, een betere uitstraling en minder oninbare vorderingen.

Salarisverwerking

Profiteer van onze kennis bij het inrichten van jouw salarisadministratie. Of besteed je salarisadministratie geheel uit. Bij teltaccountants & adviseurs zijn de mogelijkheden divers, want ieder bedrijf telt. De salarisadministrateur van telt® verzorgt voor veel ondernemers in het mkb met de loonadministratie en uitbetaling van de lonen.

HRM-pakket

Wij helpen jou als ondernemer met de begeleiding van uw medewerkers op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen en loopbaanbegeleiding. Verder verzorgen wij indien nodig dossiervorming, bijvoorbeeld bij een dreigend arbeidsconflict. Een goed dossier voorkomt financiële tegenslag. Ook voor personeelssubsidies en verzuimregelingen reken je op de professionals van telt®.

Pensioencheck

Je pensioen lijkt soms ver weg, maar bij accountantskantoor telt® denken we graag vooruit. Wij toetsen jouw lopende pensioencontract en adviseren je over de mogelijkheden voor verbetering van de pensioenafspraken. Hierdoor zit je er ook later warmpjes bij.

WKR-update

Jaarlijks mag je als werkgever een percentage van de loonsom gebruiken voor een uitkering aan je personeel. Dit kan een geldbedrag zijn, maar het is ook mogelijk om dit bedrag in een andere vorm aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een fiets van de zaak of een sportschoolabonnement. We controleren welk bedrag je maximaal kunt besteden, zodat je niet boven de WKR-grens komt. We nemen de proef op de som en voorkomen zo een belastingaanslag.

Redementsverbeteraar (MKS)

Reken ook op de succesvolle tool en denkmethodiek ManagementKompasSysteem (MKS). Het doel is om ondernemers snel en eenvoudig meer inzicht, grip, focus en rendement te bieden. In een aantal gestructureerde stappen geven we met behulp van MKS invulling aan de ‘hoe-vraag’ ten aanzien van (winst)verbeterpotentieel.